Café/Lunch

ÖPPETTIDER 

11.00-16.00 – alla dagar – dagens lunch vardagar fram till 14.00

Obs – ingen bordsbokning

 

* LUNCHMENY v. 42 *

Måndag:    Kryddig lammkorv med rostade grönsaker, bulgur och koriander
Tisdag:       Raggmunk med stekt fläsk, rårörda lingon och persilja
Onsdag:     Bakad sej med ägg- och persiljesås och kokt potatis
Torsdag:    Lasagne med tomatsås, rucola och riven Grana Padano
Fredag:      Kalvfärsbiff med ratatouille, oliver och rostad potatis

 

Fejjanikon

 

Wintervikens Café har många platser både inomhus och på den stora uteserveringen. Här tar man en kaffe eller te med hembakt därtill eller varför inte en bit mat och ett glas vin. Barnen kan rita vid vårt ritbord och det finns gott om plats för alla. Uteserveringen i bästa söderläge är alltid öppen och används flitigt både sommar som vinter så fort solen tittar fram och värmer upp både gästerna och tegelväggen. Annars får man ta en filt till hjälp…

På Winterviken bakar vi bakverken och lagar all mat själva från grunden. Detta gäller såväl i Caféet som i vår Festvåning.

Tycker man om hur det smakar och blir inspirerad att laga själv går det utmärkt att köpa signerade exemplar av Wintervikens ägare Markus Aujalays kokböcker i Caféet.

Efter fikat eller lunchen tar man med fördel en promenad i de vackra omgivningarna med Vintervikens trädgårdar åt ena hållet och vattnet bara ett stenkast åt andra hållet. Dessutom kan man alltid gå runt i hela huset och titta och drömma om kommande fester eller bara fundera över hur det var här på Nobels tid när dynamittillverkningen huserade i lokalerna.

 

Varje lördag utökas vår populära barnmatta till Sago- och lekhörna med personal från Barnflickan.se.  Barnflickan är där hela dagen och läser sagor, bygger tågbana, ritar och
myser med våra små gäster. Här finns något för barn i alla åldrar. Vi har gosedjur, kuddar,
böcker, roliga leksaker och självklart papper och pennor.

På lördagarna har vi dessutom ett teckningstema där våra smågäster även får hänga upp sina teckningar i en liten miniutställning som alla våra gäster får ta del av.

Samtidigt passar det förstås utmärkt för föräldrarna att ta en långfika i lugn och ro…

Eventuella ändringar meddelas på vår Facebook-sida.

halloween-2013

Varmt välkomna – både stora och små!