fbpx

Café/Lunch

ÖPPETTIDER

Alla dagar 11-16

Obs – ingen bordsbokning
UTESERVERING ÖPPEN HELA ÅRET.

Fejjanikon

* DAGENS LUNCH *

På vardagar serverar vi lunch i vårt café mellan 11-14.
Det finns också en soppa och en sallad. Självklart har vi alltid vegetariska- och veganalternativ.

Dagens lunch – 135 kr inkl kaffe

Lunchmeny v48-51

* HELGMENYER *

På helger, helgdagar och under sommaren serverar vi lunch mellan 11-16 och menyn bestäms oftast dagen innan eller samma dag.
Utöver ”dagens helglunch” har vi även alltid en sallad, soppa med hembakt bröd, räkmackor, smörrebröd, vegetariska mackor och hembakat fikabröd.
Finns inget vegetarisk eller veganskt alternativ skrivet på menytavlan går det bra att säga till personalen så ordnar vi det.

Wintervikens Café har många platser både inomhus och på den stora uteserveringen. Här tar man en kaffe eller te med hembakt därtill eller varför inte en bit mat och ett glas vin. Uteserveringen i bästa söderläge är alltid öppen och används flitigt både sommar som vinter så fort solen tittar fram och värmer upp både gästerna och tegelväggen. Annars får man ta en filt till hjälp…

På Winterviken bakar vi bakverken och lagar all mat från grunden. Detta gäller såväl i Caféet som i vår Festvåning.

Efter fikat eller lunchen tar man med fördel en promenad i de vackra omgivningarna med Vintervikens trädgårdar åt ena hållet och vattnet bara ett stenkast åt andra hållet. Dessutom kan man alltid gå runt i hela huset och titta och drömma om kommande fester eller bara fundera över hur det var här på Nobels tid när dynamittillverkningen huserade i lokalerna.

Varmt välkomna – både stora och små!