fbpx

Lokaler

Coronatider – hyr våra lokaler

Fotografering, inspelning, videomöten – vad kan ni tänka er att göra hos oss?

Under rådande omständigheter används inte våra lokaler till fester och konferenser i samma utsträckning som i normala fall. Detta öppnar upp för möjligheten att hyra dem för andra ändamål.

Hör av er om ni har idéer och intresse för att komma till oss med era projekt.
bokning@winterviken.se

Stora Salen är vår största lokal och festvåning på 500 kvm och med ca 10 meter i takhöjd upp i nock. Med sina trägolv, tegelväggar och höga, välvda fönster längst väggarna är Stora salen en plats som sällan lämnar någon oberörd. Här kan vi ta emot upp till 500 sittande gäster, men salen lämpar sig lika bra för sällskap på hundra personer och uppåt. Vi dukar med runda bord och akustiken i lokalen passar utmärkt för både föredrag och musikunderhållning. Här ordnar vi allt från romantiska bröllop, tjusiga banketter till intressanta aktiestämmor.

”Måste ses” brukar det ju stå i annonserna när man pratar om någonting riktigt speciellt…

Stora Salen med 300 gäster

Stora Salen på Winterviken i StockholmFoto: www.aliciaswedenborg.com

Under Stora salen ligger en lokal som vi kallar Krutkällaren. Den är egentligen ingen källare med de mindre fönster och valv i tegelväggen ger lätt den känslan. Krutkällaren får man ”på köpet” när man bokar Stora salen. Här är det lätt att göra mysigt. Många väljer också att börja med fördrink här innan man fortsätter upp till middagen i salen ovanför. Det kan också vara ett bra ställe att ha dansgolv eller underhållning efter middagen om man vill ha en intimare känsla än uppe i Stora salen.

Etaget är egentligen fyra mindre lokaler uppdelade på två våningar. Från de övre rummen ser man ned till de undre, därav namnet. De stora, runda fönstren erbjuder ett fantastiskt ljus och lokalerna lämpar sig lika bra för konferenser, möten och föredrag som för middagar med underhållning och dans. Etaget passar sällskap om ca 80 personer.

Etaget på Winterviken i StockholmFoto: www.aliciaswedenborg.com

Inga lokalavgifter tillkommer – dessa ingår i menypriset.
Catering eller medtagande av egen mat och dryck är inte tillåtet i våra lokaler.

Etaget – stora rummet