Konst

bild-moheim

När vårt Café är öppet står vårt hus öppet. Alla är hjärtligt välkomna att se sig om i lokalerna. Ofta har vi konstutställningar i lokalerna närmast Caféet som man kan beskåda mellan 11.00-15.00 och oftast fram till 16.00, när vi inte dukar till fest för kvällen.

JUST NU:

SOMMARBLOMMOR

Från och med slutet av april och över hela sommaren smyckas Wintervikens väggar med sommarblommor av Gunnel Moheim och Anders Wallin, akvareller och fine art pigment prints.

Gunnel Moheim

Gunnel Moheim har under många år utvecklat akvarellmåleriet. Hon ser skaparprocessen med den bångstyriga akvarellen som en dialog. Det handlar om att förhålla sig till vattenfärgernas ivriga vägar över pappret och komma med egna invändningar vid rätt tidpunkt. På så vis blir bilderna i hög grad abstrakta även om de alltid vilar på en figurativ idé.

Anders Wallin

Anders Wallin har under otaliga kurser och målarresor världen runt undervisat och delat med sig av magin med den svårbemästrade akvarelltekniken. Här smyckas nu väggarna av hans abstraherade blomster som fine art pigment prints. Printarna som visas på utställningen går att beställa i olika storlekar och med valfri inramning eller oramat.

Utställningen är inte tillgänglig tors 11/5 t.o.m fre 12/5.

Winterviken samarbetar med Konst och Folk.