Festvåningsmeny

Fördrinkstilltugg – 3 st per person

Kallrökt lax med färskost och gräslök
Laxtartar med senap och dill
Löjrom med citronkräm och rödlök
Kräftskagen med forellrom och pepparrot
Ljummen osttartlette med kryddkrasse
Svampkrustad med parmesanost
Friterade potatiskrocketter med ansjovis, lök och dill

90:- ex moms /101:- ink moms
(minimum 3 /person)


Meny 1

Tartar av Fröjalax med gurka, yuzumajonnäs, ingefära och krasse
Pepparstekt Tournedos av oxfilé med svampduxelle, örter och Bordelaisesås
Wintervikens cheesecake med hallon och vit choklad

Menypris 650:- ex moms/ 728:- ink moms

Dryckespaket från 264:- ex moms / 326:- ink moms
Lokalhyra, möbler, dukning med linne och serveringspersonal ingår i menypriset.


Meny 2

Skagenröra med pepparrot, dill, löjrom och rostad Brioche
Fänkålsstekt rygg av gårdsgris med potatisterrin, parmesanost och sherryvinägersky
Nygräddad äppelsmulpaj med kanel, lingon och vaniljsås – serveras som bordsbuffé

Menypris 595:- ex moms/ 666:- ink moms

Dryckespaket från 264:- ex moms / 326:- ink moms
Lokalhyra, möbler, dukning med linne och serveringspersonal ingår i menypriset.


Meny 3

Löjrom med vispad citronkräm, finskuren rödlök och rostad Brioche
Svampfärserad gårdskyckling med blomkål, säsongsgrönt och smörad dragonsky
Chokladkräm med inkokta päron och mandelglass

Menypris 595:- ex moms/ 666:- ink moms

Dryckespaket från 264:- ex moms / 326:- ink moms
Lokalhyra, möbler, dukning med linne och serveringspersonal ingår i menypriset.


Meny 4

Råbiff av nötinnanlår med soja, sesam, pepparrot och koriander
Bakad torsk med tomat, kronärtskocka, fänkål och smörad skaldjursjuice
Gräddfilspannacotta med körsbär, biskvier och harsyra

Menypris 595:- ex moms/ 666:- ink moms

Dryckespaket från 264:- ex moms / 326:- ink moms
Lokalhyra, möbler, dukning med linne och serveringspersonal ingår i menypriset.


Bufféer

Vår/sommar

Romansallad med prästostdressing och surdegskrutonger
Tomater med rödlök, citron och persilja
Gurka med yoghurt, mynta och olivolja
Inkokt kronärtskocka med vitt vin, citron och timjan
Färskpotatis med hackat ägg, pepparrot och vattenkrasse
Nyskördade rädisor med färskostdipp
Lättbakade rötter med honung, gräslök och svartpeppar
Hembakat bröd, knäckebröd och smör
Grillad grön sparris med Béarnaisesås
Örtgrillad kalvrostbiff med vitlök och rostade fänkålsfrön
Varmrökt fjordlax med äpple och senap
Liten gräddfilspannacotta med jordgubbar och rabarber

Buffépris 620:- ex moms/ 694:- ink moms

Lokalhyra, möbler, dukning med linne och serveringspersonal ingår i menypriset.


Höst/vinter

Romansallad med prästostdressing och surdegskrutonger
Rostade betor med getost och honung
Bakade palsternackor med citron och persilja
Fänkålssallad med äpple och rödlök
Spetskål med yoghurt och rostad kummin
Svartrötter med svarta vinbär och senapsfrön
Svampfrittata med purjolök och dill
Hembakat bröd, knäckebröd och smör
Potatis- och jordärtsskocksgratäng
Saltbakad rostbiff med timjan och vitlök
Varmrökt fjordlax med äpple och pepparrot
Äppelkompott med vaniljkräm och smuldeg

Buffépris 620:- ex moms/ 694:- ink moms

Lokalhyra, möbler, dukning med linne och serveringspersonal ingår i menypriset.


Vickningsförslag

Wienerkorv med bröd, rostad lök, senap och ketchup 28:- ex moms/ 31:- ink moms
Wienerkorv med bröd, rostad lök, senap, ketchup och iskall Pucko 55:- ex moms/ 62:- ink moms


För våra bröllopsmenyer, se Bröllopsmenyer och för konferenspaketen se Konferensmenyer.

För mer information kontakta bokningen på:
bokning@winterviken.se eller 08-400 264 80

Fyll gärna i en BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Med reservation för eventuella ändringar.

 

Festvåning Winterviken