Festvåningsmeny

Fördrinkstilltugg

Kallrökt lax med färskost och gräslök
Laxtartar med senap och dill
Löjrom med citronkräm och rödlök
Kräftskagen med forellrom och pepparrot
Ljummen osttartlette med kryddkrasse
Svampkrustad med parmesanost
Friterade potatiskrocketter med ansjovis, lök och dill

30:- /st ex moms /34:- /st ink moms
(minimum 3 /person)


Meny 1

Fjordlax med citrongurka, sojamajonnäs och forellrom
Färserad gårdskyckling med Karl-Johansvamp, blomkål och dragonsky
Jordgubbar i rabarber- och fläderlag med gräddfilspannacotta och mandelmüsli

Menypris 595:- ex moms/ 666:- ink moms

Dryckespaket från 264:- ex moms / 326:- ink moms
Lokalhyra, möbler, dukning med linne och serveringspersonal ingår i menypriset.


Meny 2

Fänkålsbakad röding med rökt majonnäs, löjrom och gurka
Kryddstekt rygg av gårdsgris med vattenkrasse, rödvinssky och potatispuré
Wintervikens cheesecake med hallon och vit choklad

Menypris 595:- ex moms/ 666:- ink moms

Dryckespaket från 264:- ex moms / 326:- ink moms
Lokalhyra, möbler, dukning med linne och serveringspersonal ingår i menypriset.


Meny 3

Löjrom med finskuren rödlök, citronkräm och rostad Brioche
Rödvinsbräserad högrev med tryffelkräm, betor och potatisterrin
Chokladkräm med inkokta päron och mandelglass

Menypris 595:- ex moms/ 666:- ink moms

Dryckespaket från 264:- ex moms / 326:- ink moms
Lokalhyra, möbler, dukning med linne och serveringspersonal ingår i menypriset.


Meny 4

Oxcarpaccio med syrade betor, lagrad Sveciaost och persilja
Torskrygg med skaldjursjuice, tomat, kronärtsskocka och fänkål
Säsongens smulpaj med vaniljsås – serveras som bordsbuffé

Menypris 595:- ex moms/ 666:- ink moms

Dryckespaket från 264:- ex moms / 326:- ink moms
Lokalhyra, möbler, dukning med linne och serveringspersonal ingår i menypriset.


Bufféer

Vår/sommar

Romansallad med prästostdressing och surdegskrutonger
Tomater med rödlök, citron och persilja
Gurka med yoghurt, mynta och olivolja
Inkokt kronärtskocka med vitt vin, citron och timjan
Färskpotatis med hackat ägg, pepparrot och vattenkrasse
Nyskördade rädisor med färskostdipp
Lättbakade rötter med honung, gräslök och svartpeppar
Hembakat bröd, knäckebröd och smör
Grillad grön sparris med Béarnaisesås
Örtgrillad kalvrostbiff med vitlök och rostade fänkålsfrön
Varmrökt fjordlax med äpple och senap
Liten gräddfilspannacotta med jordgubbar och rabarber

Buffépris 620:- ex moms/ 694:- ink moms

Lokalhyra, möbler, dukning med linne och serveringspersonal ingår i menypriset.


Höst/vinter

Romansallad med prästostdressing och surdegskrutonger
Rostade betor med getost och honung
Bakade palsternackor med citron och persilja
Fänkålssallad med äpple och rödlök
Spetskål med yoghurt och rostad kummin
Svartrötter med svarta vinbär och senapsfrön
Svampfrittata med purjolök och dill
Hembakat bröd, knäckebröd och smör
Potatis- och jordärtsskocksgratäng
Saltbakad rostbiff med timjan och vitlök
Varmrökt fjordlax med äpple och pepparrot
Äppelkompott med vaniljkräm och smuldeg

Buffépris 620:- ex moms/ 694:- ink moms

Lokalhyra, möbler, dukning med linne och serveringspersonal ingår i menypriset.


Vickningsförslag

Wienerkorv med bröd, rostad lök, senap och ketchup 28:- ex moms/ 31:- ink moms
Wienerkorv med bröd, rostad lök, senap, ketchup och iskall Pucko 55:- ex moms/ 62:- ink moms


För våra bröllopsmenyer, se Bröllopsmenyer och för konferenspaketen se Konferensmenyer.

För mer information kontakta bokningen på:
bokning@winterviken.se eller 08-400 264 80

Fyll gärna i en BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Med reservation för eventuella ändringar.

 

Festvåning Winterviken