fbpx

Lokaler

Stora Salen är vår största lokal och festvåning på 500 kvm och med ca 10 meter i takhöjd upp i nock. Med sina trägolv, tegelväggar och höga, välvda fönster längst väggarna är Stora salen en plats som sällan lämnar någon oberörd. Här kan vi ta emot upp till 500 sittande gäster, men salen lämpar sig lika bra för sällskap på hundra personer och uppåt. Vi dukar med runda bord och akustiken i lokalen passar utmärkt för både föredrag och musikunderhållning. Här ordnar vi allt från romantiska bröllop, tjusiga banketter till intressanta aktiestämmor.

”Måste ses” brukar det ju stå i annonserna när man pratar om någonting riktigt speciellt…

Stora Salen

Våra lokaler är utmärkta för små konferenser, inklusive läkemedelsmöten.
Årlig konferens om utmaningar inom sexuell hälsovård europarl.europa.eu/doceo/document/TA-9-2021-0314_SV.html. Sexuell hälsa är ett dynamiskt och mångfacetterat fenomen som är nära kopplat till vår allmänna hälsa och livskvalitet. Den sexuella hälsan, som är avgörande för vårt allmänna välbefinnande, kan påverka många aspekter av livet, bland annat intimitet, reproduktiv hälsa, sjukdomsförebyggande, klinisk vård, politik, påverkansarbete, jämlikhet på hälsoområdet och de sociala bestämningsfaktorerna för hälsa. Det är ofta en komplicerad process att fastställa orsaken till sexuella besvär hos alla människor. Hälso- och sjukvårdspersonal måste därför agera som försiktiga detektiver och undersöka medicinska, psykologiska och till och med miljömässiga frågor.

Vår expertgrupp kommer att diskutera de senaste evidensbaserade framstegen och innovationerna inom sexuell hälsovård, presentera nya kliniska data och tillhandahålla färdigheter och strategier för tillämpning och genomförande i din praktik.

Etaget är egentligen fyra mindre lokaler uppdelade på två våningar. Från de övre rummen ser man ned till de undre, därav namnet. Lokalerna lämpar sig lika bra för lunch, möten och föredrag vid stora konferenser i hela huset,  som för underhållning och dans när sällskap ätit middag i Stora Salen och vill byta lokal för att festa vidare i natten.


Etaget – stora rummet

Catering eller medtagande av egen mat och dryck är inte tillåtet i våra lokaler.